![Fish and chips (Pescado frito a la inglesa) Fish and chips (Pescado frito a la inglesa)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cdd5c3ef-00df-4363-8f46-158914446bbf/Derivates/c51ba770-7327-4ec6-890b-f4189778a2e1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de harina de repostería
- 500 - 700 g de aceite de girasol
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 330 g de cerveza rubia muy fría
-
800
g de lomos de bacalao al punto de sal (en 4-8 trozos)
of 800 g de filetes de pescado blanco con o sin piel (merluza, lenguado, lubina, etc.) - 4 pellizcos de sal
- 4 chorritos de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2581 kJ / 617.4 kcal
- Eiwitten
- 50.6 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburguesas con cebollas caramelizadas al whisky
1 godz. 10 min
Rosca de quesadillas de pollo chipotle
1 Std.
Panes pita
1h 50 min
Strudel de manzana
1 godz. 20 min
Huevos Benedict
30 min
Sándwich de ensalada de huevo
30 min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4 Std.
Papas rellenas
2 Std. 30 Min
Wrap de salmón ahumado
10 min
Ceviche de salmón
10 min
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6 Std. 50 Min
Causa limeña de atún
1 godz. 20 min