Pan de espelta y trigo sarraceno

Pan de espelta y trigo sarraceno

4.6 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
40 rebanadas

Ingrediënten

  • 350 g de granos de espelta
  • 150 g de trigo sarraceno
  • 350 g de agua templada
  • 40 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de miel
  • 2 - 3 cucharaditas de sal
  • 40 g de vinagre
  • 90 g de semillas de girasol
  • 90 g de semillas de linaza
    90 g de semillas de calabaza
  • 50 g de ajonjolí
  • mantequilla sin sal para engrasar el molde
  • avena en hojuelas, para espolvorear el molde

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 rebanada

Eiwitten 3 g
Calorieën 313 kJ / 75 kcal
Vetten 3 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...