Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de granos de espelta
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua, templada
- 40 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de miel
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
of 90 g de semillas de calabaza - 50 g de ajonjolí
- mantequilla sin sal, para engrasar el molde
- avena en hojuelas, para espolvorear el molde
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 313 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan de caja sin gluten
2h
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Pan multicereales
24h
Pan integral con muesli
4h
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Pan de maíz (Broa)
2 Std. 20 Min
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de centeno
16h 50min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3 Std.
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8óra 10p