Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de granos de espelta
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua, templada
- 40 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de miel
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
of 90 g de semillas de calabaza - 50 g de ajonjolí
- mantequilla sin sal, para engrasar el molde
- avena en hojuelas, para espolvorear el molde
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 313 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Queso Panela vegano
10min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Yogur de coco
Geen beoordelingen
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Pan de maíz (Broa)
2h 20min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min