Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Día 1
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 2
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 3
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 4
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 757 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 0.7 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 3 mg
Alternatieve recepten
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Chapata con masa madre
17h
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Hogaza rústica con centeno
16 godz.
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min