Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de flor de hibisco
- 10 g de flores de hibisco secas
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de chocolate blanco para postres en trozos
Macarons de flor de hibisco
- 15 g de flores de hibisco secas
- 80 g de azúcar
- 70 g de almendra molida
- 70 g de azúcar glas
- 2 claras de huevo (aprox. 70 g) a temperatura ambiente
- 4 gotas de vinagre
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 305 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon de chocolate y buttercream
2 Std. 30 Min
Torrijas saladas Tonnato
40min
Cupcakes de coco y frambuesa
2h 15min
Ganache de maracuyá
4h 40 min
Mi Paris Brest
1 Std. 30 Min
Pay de pasta filo de pistaches y almendras
1 Std. 15 Min
Tartas de limoncello
3h 15min
Masa sablé con cacao
1 Std.
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1 Std. 30 Min
Pastel de chocolate con profiteroles
4h 30min
Brazo de gitano con frambuesas
1 Std. 20 Min
Tarta de chocolate con toffee salado
2h 40min