Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 30 g de nubes
- 20 g de azúcar
- 20 g de agua
- 50 g de azúcar glas
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
Bizcocho
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 4 huevos
- 2 cucharadas de vainilla líquida
- 2 cucharadas de ron dorado
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 60 g de mermelada de fresa
Cobertura de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- 1 - 2 cucharadas de fideos de chocolate
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1461 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 227.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta San Marcos
4 godz.
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Napolitanas de crema
4h 45min
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Profiteroles de tiramisú
4 godz.
Bizcochitos de chocolate rellenos
1sa 15 dk
Tarta de crema catalana a la naranja
7 godz. 30 min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5 Std.
Croquetas de crema catalana
9 godz. 10 min
Tarta rayada
3 Std.
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3 godz. 30 min
Tarta de chocolate blanco y negro
1h 25min