Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g farinha tipo 55
- 100 g manteiga cortada em pedaços
- 65 g água bem fria
- ½ c. chá de sal
- 1 dente de alho
- 30 g açúcar amarelo
- 6 folhas de manjericão
- 1 c. chá de orégãos
- 20 g azeite
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta moída
- 350 g tomate cortado em fatias finas (1-2 mm)
- 1 c. sopa de mostarda
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 934 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de farinha de grão e cebola roxa com salada morna
1 Std. 5 Min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 godz. 20 min
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1h 45min
Galete de tomate
45 Min
Churros salgados de waffles com molho de tomate picante
55 Min
Tostas de requeijão
Geen beoordelingen
Bolinhos de beterraba com dip de iogurte
1sa
Trufas de castanha
3h
Tomate recheado com curgete, atum e hortelã
30 Min
Medalhões vegetarianos
1 Std. 10 Min
Quiche de pimentos, espinafres e queijos
1 Std. 15 Min
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min