Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g farinha tipo 55
- 100 g manteiga cortada em pedaços
- 65 g água bem fria
- ½ c. chá de sal
- 1 dente de alho
- 30 g açúcar amarelo
- 6 folhas de manjericão
- 1 c. chá de orégãos
- 20 g azeite
- 1 - 2 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta moída
- 350 g tomate cortado em fatias finas (1-2 mm)
- 1 c. sopa de mostarda
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 934 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 Min
Soufflé de espinafres e espargos
1 godz. 30 min
Pappardelle com bacon e alho-francês
30min
Salada com queijo de cabra e molho de caju torrado
25min
Tagine de legumes com ras el hanout
40min
Coleslaw
10 Min
Salada quente mediterrânica
30min
Penne com beringela no forno
50 Min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50 Min
Técnica Tagliatelle
30min
Salada de lentilhas com vinagrete de coco
1 godz. 30 min
Aveludado de mexilhão
50 Min