Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 500 g água
- 1 c. chá de óleo
- 1 c. chá de sal
- 130 g farinha de milho
Bolo
- 60 g pimento vermelho
- 40 g coentros
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 150 g presunto cortado em pedaços (ver dica)
- 150 g leite
- 250 g iogurte natural
- 60 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 160 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1419 kJ / 339.2 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1154.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de queijo, bacon e ervas aromáticas
50min
Menu: Tártaro de legumes com avelã e crepes de espinafres e ricota em molho de tomate
1hod. 30min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35 Min
Muffins de milho e cheddar sem glutén
45min
Tempero de pimenta e limão
1hod. 30min
Quiche de cebola e tomate seco
45min
Pilaf de arroz selvagem com porco
1 Std. 10 Min
Esparguete de batata-doce com caril e espinafres
2 Std. 25 Min
Molho cremoso de café
Geen beoordelingen
Quiche de presunto e camembert
1 Std.
Coxas de frango com puré de cenoura
8 Std. 45 Min
Quiche de atum e tomilho-limão
45min