Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 乾香菇, 洗淨、切塊
- 100 克 洋蔥, 切塊
- 300 克 馬鈴薯, 切塊
- 100 克 菱角, 去殼
- 10 克 油
-
100
克 牛絞肉
of 100 克 培根丁 - 1000 克 水
- 200 克 牛奶
- 50 克 鮮奶油
- 1 大匙 帕瑪森起士粉
- ¼ 茶匙 鹽, 依個人口味調整
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 8.89 g
- Koolhydraten
- 23.51 g
- Vetten
- 1.015 g
- Vezels
- 2.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
松柏長青 (涼拌高麗菜)
Geen beoordelingen
越式雞肉高麗菜沙拉
30min
草莓希臘優格盅
Geen beoordelingen
小黃瓜沙拉佐蒔蘿酸奶油醬
Geen beoordelingen
羅宋湯
Geen beoordelingen
摩洛哥濃湯'Harira'
Geen beoordelingen
熱帶島嶼假期 - 高仲彣
Geen beoordelingen
胡麻豆腐 - 吳貞蓁
Geen beoordelingen
海帶蔬菜鹹塔
Geen beoordelingen
炸羊乳起士牛肉丸
Geen beoordelingen
蒜味甜菜根蕃茄濃湯
45min
柿乾茄醬炒雙鮮
Geen beoordelingen