Apparaten en accessoires
芋頭三菇羹
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切丁20 克
-
新鮮香菇 切丁6 朵
-
蘑菇 切丁6 朵
-
新鮮草菇6 朵
-
水800 克
-
芋頭 去皮、切塊(約1.5公分)300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
太白粉 加100克水調勻1 大匙
-
新鮮香菜5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
1.275 g
Calorieën
293 kJ /
70 kcal
Vetten
1.712 g
Vezels
1.214 g
Koolhydraten
12.337 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan