Apparaten en accessoires
Curry ketchup
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 jars
Ingrediënten
-
pickled gherkins cut in pieces150 g
-
onions cut in halves150 g
-
butter60 g
-
sugar40 g
-
curry powder (40 g) (e.g. Zanzibar or Madras curry powder)4 heaped tbsp
-
crushed tomatoes, canned1000 g
-
tomato ketchup500 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
sambal oelek (20 g)2 tsp
-
1 heaped tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l)1
-
fruit vinegar20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 jar
Eiwitten
8 g
Calorieën
1680 kJ /
401 kcal
Vetten
15 g
Vezels
6.9 g
Koolhydraten
56 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Yoghurt dressing
5 Min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Keine Bewertungen
Rice pudding
1 Std.
Karpatka
10 Std.
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Plain yoghurt
14 Std.
Vanilla sugar
72 Std.
Fruit nectar
10 Min
Faworki (crostoli)
2 Std.
Placki
40 Min
Currywurst Sauce
30 Min