Compatibele versies
Menu: Boeuf bourguignon; Pudim morno com calda de limão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudim e calda de limão
- 160 g sumo de limão
- 850 g água
- 280 g açúcar amarelo
- 4 - 6 tiras de casca de limão
- 15 g leite
- 60 g manteiga
- 130 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 2 ovos
Boeuf bourguignon
- 3 dentes de alho
- 200 - 250 g cebola cortada em pedaços
- 15 g azeite
- 1 ramo de cheiros (folha de louro, tomilho e salsa)
- 700 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos cortada em cubos (2-3 cm aprox.) (de preferência alcatra ou bochecha)
- 150 g bacon curado e fumado cortado em tiras
- 300 g vinho tinto
- 200 g água
- 1 c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 200 g cogumelos Paris
- 300 g cenoura
- 1 - 2 c. sopa de amido de milho (optioneel)
- Baguete cortada em fatias p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4570 kJ / 1092.3 kcal
- Eiwitten
- 53.2 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 42.7 g
- Verzadigd vet
- 17.7 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1279.3 mg
Alternatieve recepten
Guisado de carne, arroz de couve-flor e bolo de limão sem glúten
Geen beoordelingen
Polvo grelhado com batata
2h 45min
Guisado de carne com puré de batata
1 Std.
Sopa de batata e alho-francês
1 Std.
Menu: Carne guisada com bolinhos de pão a vapor; Mini cheesecakes
2h 10min
Frango garam massala com arroz basmati
35min
Almôndegas com molho de tomate e puré de batata
45 min
Batata gratinada -TM5
1 godz. 10 min
Lombinho de porco com molho de mostarda e batatas
1h 5 min.
Almôndegas com molho de tomate e massa
45 min
Gratinado de couve-flor e ovos cozidos
35min
Chili com carne
40 Min