Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia fresca, spellata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)
- 150 g di uva rossa senza semi, a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1123.8 kJ / 268.9 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 525 mg
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10 min
Torta salata a formaggio Brie
50 min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1 Std. 30 Min
Crostata di verdure provenzale
1 Std. 20 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 godz.
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10min
Torta salata ai 4 formaggi
1 godz.
Bagel con carpaccio di pesce spada e avocado
3h