Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 220 g alho-francês cortado em pedaços
- 1000 g água
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro caseiro
of 2 cubos de caldo de legumes - 400 g espargos verdes cortados em 3
- 30 g queijo parmesão c/ casca
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Creme de couve-flor e manjericão
45min
Creme de ervilhas da avó Adília
35 Min
Creme de brócolos e amêndoa
35 Min
Creme de curgete
40min
Creme de couve-flor com profiteroles de tomate seco
2 godz. 25 min
Creme de espargos e vieiras
45min
Vichyssoise de espargos
40min
Creme de couve-flor com pinhões
40min
Creme de couve-flor, caril e leite de coco
50min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1h 5min
Vichyssoise
40min
Creme de couve-flor
45min