Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa
- 120 g iogurte natural
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão (raspa e sumo)
- 30 g azeite
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g lentilhas vermelhas
- 950 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 1 folha de louro
- 1 c. sopa de folhas de tomilho fresco
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 925 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Creme de abóbora e tomate
35 Min
Creme de beterraba e laranja
40min
Creme de curgete e abóbora
50 Min
Creme de beterraba
40min
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40min
Creme de beterraba com laranja
40min
Creme de brócolos e amêndoa
35 Min
Creme de brócolos e queijo camembert
45min
Creme de cenoura, leite de coco e caril
45min
Polenta de abóbora
45min
Creme de lentilhas picante com seitan
35 Min
Caldo-verde de acelga
30 Min