Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 125 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 65 g d'eau
- 125 g de beurre, congelé en morceaux
- 1 c. à café rase de sel
La crème
- 125 g d'eau, et un peu d'eau froide pour la pâte
- 220 g de sucre en poudre
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 1 bâton de cannelle
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée (graines et gousse)
- 35 g de farine
- 260 g de lait
- 90 g de jaunes d'œufs (4 jaunes d'œufs environ)
- 40 g de beurre, fondu et un peu pour les moules
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Opéra
24h
Babas au rhum et fruits rouges
4h
Pastéis de nata
50 Min
Baba au rhum
4h
Pain à la ricotta
3 godz.
Chemin de fer
3hod. 20min
Saint-honoré citron-framboises
2 godz. 30 min
Riz au lait sucré (arroz doce)
1 godz. 30 min
Nouilles aux œufs chinoises
1 godz.
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2hod. 45min
Crème brûlée à la portugaise
25 Min
Crème catalane
4 Std. 25 Min