Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 400 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en trozos de 3 cm
- 30 g de pan rallado
- 1 huevo
- 1 cucharadita de orégano seco
- ½ cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 120 g de cebolla en cuartos
- 200 g de champiñones blancos frescos en mitades o cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pollo
- 30 g de mostaza
- 20 g de miel
- 400 g de batatas en trozos de 2 cm
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- 100 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2458 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1276.5 mg
Alternatieve recepten
Albóndigas con salsa de champiñones
30 min
Albóndigas de pavo y maíz en caldo de tomate
40min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40min
Estofado cremoso de pavo y puerro
35min
Pechuga de pavo al curry
50min
Filetes rusos de pavo y espinacas
40min
Dados de pavo en salsa de setas
40min
Salmón con calabacín y quinoa
30 min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20 min
Quiche integral de pavo, tomate y queso
1 godz.
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min