Bruschetta multigrano con salsa de tomate cruda

Bruschetta multigrano con salsa de tomate cruda

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
20 rebanada

Ingrediënten

Pan multigrano
  • 260 g de agua
  • 20 g de levadura fresca en cubos
    2 cditas de levadura seca instantánea
  • 10 g de miel
    10 g de azúcar morena
  • 350 g de harina de trigo multigrano
  • 150 g de harina de trigo con alto contenido en gluten
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • ½ cdita de sal fina
Salsa cruda de tomate
  • 200 g de jitomate en cubos
  • 5 hojas de albahaca frescas
  • 1 diente de ajo pelado
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • ½ cdita de orégano seco
  • ¼ cdita de sal fina

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 rebanada

Natrium 80 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 498 kJ / 119 kcal
Vetten 4 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...