Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan multigrano
- 260 g de agua
-
20
g de levadura fresca, en cubos
of 2 cditas de levadura seca instantánea -
10
g de miel
of 10 g de azúcar morena - 350 g de harina de trigo, multigrano
- 150 g de harina de trigo, con alto contenido en gluten
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal fina
Salsa cruda de tomate
- 200 g de jitomate, en cubos
- 5 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de orégano seco
- ¼ cdita de sal fina
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 498 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pad thai
40 min
Poke bowl de atún spicy
30 min
Volcán de chocolate
20 Min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 min
Ceviche peruano
1h 15min
Rollitos de ensalada de surimi
20 Min
Mordiscos caseros
1h
Paté de salmón ahumado
1h 10 min
Pasta con pesto de arúgula
30 min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 Min