Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan multigrano
- 260 g de agua
-
20
g de levadura fresca, en cubos
of 2 cditas de levadura seca instantánea -
10
g de miel
of 10 g de azúcar morena - 350 g de harina de trigo, multigrano
- 150 g de harina de trigo, con alto contenido en gluten
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal fina
Salsa cruda de tomate
- 200 g de jitomate, en cubos
- 5 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de orégano seco
- ¼ cdita de sal fina
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 498 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min
Betabeles con alioli de cilantro
55min
Aderezo de jengibre y naranja
5 min
Quinoa bowl con hongos
45min
Marinada de cilantro
5 min
Gohan
45min
Camarones para pelar con mayonesa de tabasco
20 Min
Chop suey de camarón
1h
Spaghetti con almejas y vino blanco
1 Std. 30 Min
Búfalo wings de coliflor
30min
Salsa pomodoro
40min
Ceviche blanco
30min