Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan multigrano
- 260 g de agua
-
20
g de levadura fresca, en cubos
of 2 cditas de levadura seca instantánea -
10
g de miel
of 10 g de azúcar morena - 350 g de harina de trigo, multigrano
- 150 g de harina de trigo, con alto contenido en gluten
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal fina
Salsa cruda de tomate
- 200 g de jitomate, en cubos
- 5 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de orégano seco
- ¼ cdita de sal fina
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 498 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1 godz. 25 min
Cocción de arroz jazmín (350 g) TM6
35min
Blintzes
1h 30min
Hamburguesa trufada
40min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Tártara de Salmón
25min
Gohan
45 Min
Tacos de lechuga
1h
Penne Puttanesca
40min
Pasta con pesto de arúgula
30min
Pappardelle al limón
45 Min