Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa bernesa
- 50 g de echalots, partidos por la mitad
- 1 ramita de estragón fresco
- 50 g de vino blanco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
- 800 g de carne de res, sin hueso, tipo New York (4 piezas)
- 2 - 3 cdas de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, fileteada
- 2 cditas de sal fina
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 4681 kJ / 1115 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 105 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo teriyaki
30min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1h
Salsa holandesa
15min
Ensalada César con chipotle
30min
Filete a la pimienta
20 min
Salmón con risotto de hinojo
25 min
Ensalada César
10min
Salsa Bernesa TM6
20 min
Tártara de Salmón
25 min
Bisque de camarón
25 min
Salsa holandesa TM6
15min
Dip de alcachofa y portobello
30min