New York con salsa bernesa

New York con salsa bernesa

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45u.
4 porciones

Ingrediënten

Salsa bernesa
  • 50 g de echalotes partidos por la mitad
  • 1 ramita de estragón fresco
  • 50 g de vino blanco
  • 1 cda de vinagre de vino blanco
  • 200 g de mantequilla sin sal en cubos
  • 4 yemas de huevo
  • 1 cdita de sal fina
  • 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
  • 800 g de carne de res, sin hueso tipo New York (4 piezas)
  • 2 - 3 cdas de aceite de oliva
  • 150 g de cebolla fileteada
  • 2 cditas de sal fina
  • 4 pizcas de pimienta negra molida
  • 1000 g de agua

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porciones

Eiwitten 37 g
Calorieën 4681 kJ / 1115 kcal
Vetten 105 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...