Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de filete de res, salpimentado
- 50 g de mostaza
- 600 g de hongos cremini
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 3 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 225 g de castañas en agua, drenadas
- 100 g de prosciutto
- 80 g de foie gras
- 400 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3091 kJ / 736 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Filete Wellington
14h
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Bisque de camarón
25min
Crepas florentinas de pollo
1sa 10 dk
Tarta de mamey y chocolate con crema pastelera
46 Min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2 Std. 20 Min
Filete a la pimienta
20min
Pulpo con soya y mantequilla
1h 40min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Pay de nuez con chocolate
1sa 10 dk