Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de filete de res, entero
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de mostaza Dijon
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de echalot
- 400 g de hongos cremini
- 200 g de champiñones
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 8 rebanadas de prosciutto (aprox. 100 g)
- 80 g de foie gras (optioneel)
- 600 - 700 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
Salsa
- 200 g de filete de res, en trozos (4 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla sin sal
- 12 pimientas negras enteras
- 1 hoja de laurel seca
- 3 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 750 g de vino tinto, tipo Merlot
-
500
g de caldo de res
of 500 g de agua más 1 cdita de concentrado de caldo de res - 25 g de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2063 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 804 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50min
Botana de queso y ostiones ahumados
2 Std.
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Tiramisú
3 godz. 15 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Ensalada César con chipotle
30min
Pad thai
40min
Salmón Wellington para 2
45min
Aguacates rellenos de jaiba
1h
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Dip de alcachofa y portobello
30min
Filete Wellington
2 Std. 10 Min