Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de filete de res, entero
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de mostaza Dijon
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de echalote
- 400 g de hongos cremini
- 200 g de champiñones
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 8 rebanadas de prosciutto (aprox. 100 g)
- 80 g de foie gras (optioneel)
- 600 - 700 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
Salsa
- 200 g de filete de res, en trozos (4 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 750 g de vino tinto, tipo Merlot
- 12 pimientas negras enteras
- 1 hoja de laurel seca
- 3 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
-
500
g de caldo de res
of 500 g de agua - 25 g de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2063 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 804 mg
Alternatieve recepten
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Salsa holandesa
15 min
Mantequilla de ajo y echalote
10 min
Filete a la pimienta
20 min
Hamburguesa trufada
40min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Gohan
45 min
Filete Wellington
2 godz. 10 min
Ostiones Rockefeller
20 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Dip de alcachofa y portobello
30 min