Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa buñuelos
- 100 g de agua
- aceite, para engrasar y suficiente para freír
- 225 g de harina de trigo, y un poco más para enharinar
- 45 g de manteca vegetal
- 3 g de polvo para hornear
- 75 g de huevo, bata 2 huevos y pese el gramaje
- 3 g de semillas de anis (optioneel)
Camarones
- sal y pimienta al gusto
- 20 camarones medianos crudos, limpios
Reducción de vino tinto
- 70 g de vino tinto
- 70 g de azúcar
Tempura
- 30 g de huevo
- 100 g de harina
- 15 g de fécula de maíz
- 5 g de polvo para hornear
- 130 g de agua
Formado de los buñuelos
- harina de trigo, para enharinar
Acompañantes
- ¼ col morada
- agua, para cubrir
- 1 cda vinagre blanco
- 150 g de mayonesa
- 1 - 2 chiles chipotles adobados, o al gusto
Fritura de los buñuelos y los camarones
- aceite, para freír
Montaje
- agua, para enjuagar
- ajonjolí negro, para decorar
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 13822 kJ / 3303.5 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 341 g
- Vetten
- 178 g
- Verzadigd vet
- 31.6 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 3678.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Enjambres picositos
1h
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 Std. 30 Min
Chilaquiles Rojos
25min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 min
Lomo en salsa de cacahuate
15 min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 godz. 20 min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1h
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Mousse de cilantro
2h 20min
Bowl de arrachera con chile verde TM6
1h
Dip de queso italiano
4h 10min