Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 1 cda de aceite de ajonjolí tostado
- 100 g de salsa de soya
- 25 g de vinagre de arroz
- 5 - 10 gotas de salsa Tabasco
- 1 cdita de ajonjolí tostado
Masa para dumpling
- 200 g de agua
- 150 g de harina de trigo
-
40
g de fécula de maíz y un poco más para espolvorear
of 40 g de almidón de tapioca - ½ cdita de sal
- 20 g de agua fría
Relleno
- 5 - 10 g de jengibre
- 50 g de cebolla de cambray, en trozos
- 150 g de camarón crudo, pelado
- 1 cda de aceite de ajonjolí tostado
-
2
cda de sake
of 2 cda de jerez - 30 g de salsa de soya
- 1 pizca de pimienta negra molida
Armado y cocción
- 1 zanahoria, cortada en 20 rebanadas delgadas
- 200 g de agua
- Voeding
- per 20 porciones
- Calorieën
- 4640 kJ / 1100 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 160 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto de jitomate
10min
Salsa verde cruda
5min
Salsa de xoconostle y morita asado
20min
Masa Danesa
15h
Arroz frito
40 min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1h 15 min
Costillas Coreanas en cocción lenta TM6
4h 10min
Pasta fresca de jitomate
Geen beoordelingen
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 Std. 10 Min
Crepas
1h 15 min
Gyoza (dumplings)
1h 30min
Roles de canela
2h 30 min