Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- 170 g de mantequilla sin sal, y un poco más para engrasar
- 225 g de leche entera
- 2 huevos
- 60 g de crema ácida
- 30 g de licor de almendra
- 335 g de azúcar refinada
- 255 g de harina de trigo
- ¼ cdita bicarbonato de sodio
- 1 ¼ cdita polvo para hornear
- ¼ cdita sal
Cobertura
- 90 g de nueces
- 90 g de mantequilla sin sal
- 60 g de leche entera
- 450 g de azúcar glass
- 30 g de licor de almendra
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1471 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de invierno decorativo
3 Std. 25 Min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30min
Betún de vainilla
5 Min
Panqué cubierto con chocolate TM6
1h
Pay de manzana casero
2 godz. 20 min
Panqué de vainilla
2 Std. 40 Min
Pan de elote
2 Std.
Pastel de aceite de oliva y uvas
1 Std. 40 Min
Pastel de naranja y miel
2 Std.
El mejor pastel de chocolate
1h
Pan de elote
1h
Pay de queso
6 Std.