Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de chocolate
- 200 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 125 g de leche
- 2 huevos
- 100 g de media crema
- 240 g de harina de trigo
- 1 ½ cditas de bicarbonato de sodio
- 70 g de cocoa en polvo
- 300 g de azúcar refinada
- ¼ cdita de sal fina
- 100 g de café preparado, americano cargado y frío
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar refinada
- 50 g de agua
- 120 g de avellanas tostadas
Betún de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 165 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 200 g de azúcar glass, cernida
- 60 g de cocoa en polvo
- 45 g de crema ácida
Montaje
- chocolates variados, al gusto. Tipo: Kit-Kat®, Crunch®, Ferrero®, Carlos V®, etc. Cortados en trozos medianos para decorar
- 30 g de avellanas tostadas, en trozos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3382 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Churros de la esquina
40min
El mejor pastel de chocolate
1h
Conchas Gourmet
3h 15 min
Rosca de reyes
4h
Betún de chocolate
10 min
Betún de mantequilla básico
10 min
Pastel de chocolate
45min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30min
Conchas de pueblo con nata y mermelada
50min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30 min
Pay de queso
6h
Roles de canela con glaseado
2h 30 min