Pastel de jengibre con betún de especias

Pastel de jengibre con betún de especias

4.8 66 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u.
16 porciones

Ingrediënten

Pastel<br>
  • 360 g de harina de trigo
  • 1 cdita de bicarbonato de sodio
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • ½ cdita de sal
  • 1 ½ cditas de canela en polvo
  • 2 cditas de jengibre en polvo
  • ½ cdita de nuez moscada en polvo
  • 240 g de agua caliente
  • 160 g de piloncillo granulado
  • 60 g de aceite vegetal
  • 170 g de mantequilla sin sal en cubos
  • 300 g de azúcar
  • 3 huevos
Betún<br>
  • 340 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente y en cubos
  • 340 g de queso crema a temperatura ambiente
  • 2 cditas de canela en polvo
  • ½ cdita de nuez moscada en polvo
  • 400 g de azúcar glass
  • 1 cdita de jengibre en polvo

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 16 porciones

Natrium 3518 mg
Eiwitten 84 g
Calorieën 45658 kJ / 10871 kcal
Vetten 610 g
Vezels 13 g
Verzadigd vet 342 g
Koolhydraten 659 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...