Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 170 g de farine
- 80 g de poudre d'amande
- 90 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- 125 g de beurre mou
- 1 œuf
La garniture
- 500 g d'eau
- 700 g de chair de courge d'hiver, coupée en cubes de 2 cm
- 3 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de sucre en poudre, type complet, brun
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 110 g de sirop d'érable
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 20 g de farine, pour le plan de travail
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2316 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45 Min
Gâteau au chocolat, aux noix et aux bananes caramélisées
50 Min
Gnocchi aux orties
1 godz. 15 min
Carrot cake
1 godz. 30 min
Lasagne véganes aux champignons sauvages, cavolo nero et pesto de roquette aux noix
1 godz. 30 min
Tarte sucrée au potiron
1 Std. 40 Min
Cheesecake à la citrouille et aux épices
4 Std. 55 Min
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35 Min
Patate douce cake
1h 20min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1 godz. 15 min
Brownie butternut-noix de pécan
35 Min
Carrot-cake
1 godz.