Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de coriandre fraîche, coupé en trois (5 cm de tiges retirés)
- 5 gousses d'ail
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- ½ c. à café de piment en poudre, fort
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g d'huile d'olive
- 950 g d'eau
- 1 poulet (1,5 kg), coupé en morceaux
- ½ citron confit, coupé en bâtonnets (la peau seulement)
- 1 bouquet de persil frais, coupé en trois (10 cm de tiges retirés)
- 600 g de pommes de terre, coupées en dés de 2 cm
- 1 - 2 doses de safran en poudre (0,1 g par dose)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1481 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet marocain au garam masala et couscous
50 min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Crevettes à la chermoula
40 min
Biryani de crevettes, fruits secs et safran
35 min
Filets de poisson blanc marinés, sauce chermoula et salade de couscous
1h 45 min
Tajine de veau aux coings
1h 10 min
Calamars Assam
30 min
Curry d'agneau du Cachemire
3 Std. 35 Min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1u. 50min
Pastilla
2h 20 min
Zaalouk d’aubergine
45 min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 min