Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 pezzetto di lievito di birra fresco, delle dimensioni di un pisello (1 g)
- 150 g di farina di farro bianca
Pane dolce
- 275 g di farina di farro bianca, + q.b. per spianare
-
½ - 1
cucchiaino di semi di anice, interi
of ½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio secco, interi - 140 g di acqua, fredda
- olio vegetale per ungere
- 10 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro, non salato, freddo, a pezzi
- 40 - 45 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 8605 kJ / 2055 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 335 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure al vapore
20min
Pane rustico
2h
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Pane rustico
2h
Pane per toast
16h
Marmellata di mele e patate
25min
Biscotti alle mandorle
40min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30min
Panini cotti a vapore
2h 10min
Mandorle ricoperte di cioccolato al caffè
50 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Brodo di carne in pasta
45 Min