Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta madre
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di lievito fresco
Impasto
- 250 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 150 g di farina integrale
- 350 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 10 g di lievito fresco
- 150 g di noci sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
Cottura
- 200 g di acqua
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 19.88 g
- Vetten
- 5.26 g
- Vezels
- 2.15 g
Alternatieve recepten
Pan brioche
9 Std. 30 Min
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Pan Brioche
8 godz.
Grissini
2 Std.
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1小时
Focaccia alla farina di farro
No ratings
Torta salata con pollo e pere
No ratings
Grissini
1h 20min
Pane veloce
1小时 15 分钟
Pane a fisarmonica alle erbe
1h 20min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pizza ai peperoni
1hod. 55min