Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 600 g di farina di grano, etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g di acqua
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (80 g)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio vegetale
Burro alle erbe aromatiche
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla, halbiert
- 3 rametti di prezzemolo fresco, abgezupft
- 3 rametti di basilico, fresco, abgezupft
- 100 g di burro, non salato, weich, in Stücken
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1183 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Focaccia con pomodori
40 Min
Crostata al rabarbaro
55 Min
Sciroppo al ginger
1h
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30 min
Baguette
4h
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Involtini estivi
30 min
Cracker di frumento al rosmarino
1h 15 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min