Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 600 g di farina di grano, etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g di acqua
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (80 g)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio vegetale
Burro alle erbe aromatiche
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla, halbiert
- 3 rametti di prezzemolo fresco, abgezupft
- 3 rametti di basilico, fresco, abgezupft
- 100 g di burro, non salato, weich, in Stücken
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1183 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 Std. 30 Min
Grissini
2h
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Corona dei Re Magi
2h 15 min.
Pane per toast
3 Std.
Grissini
1h 20min
Pane al pomodoro e basilico
1h 45min
Panini Pita
2h
Pane ticinese
1h 50 min.
Treccia bernese
1h 45min