Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparazione
- 30 g di formaggio Sbrinz (circa 2 cm), per cospargere
Impasto
- 300 g di acqua q.b. per spennellare
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglie lavate e asciugate
- 20 g di rucola
- ½ cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 500 g di farina semibianca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
Burro alle erbe aromatiche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglie lavate e asciugate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di burro, morbido
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca (circa 20 g), tagliata finemente
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1533 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Treccia della domenica in due varianti
2ωρ. 10 λεπτ.
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Cake al limone sofficissimo
1ωρ. 30 λεπτ.
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Pane all'aglio
15 λεπτ.
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Riso casimiro
45 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55min