Tartelette poulet-asperge

Tartelette poulet-asperge

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 35min
8 portions

Ingrediënten

Pâte sablée
  • 150 g de farine de blé et plus pour travailler la pâte
  • 80 g de beurre froid, en cubes (2 cm)
  • 50 g d'eau froide
  • 1 pincée de sel
Garniture
  • 80 g d'oignons en morceaux
  • 350 g d'escalope de poulet, sans peau en cubes (1 cm)
  • 220 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de poulet (pour 0,5l)
  • 1 feuille de laurier, sèche
Sauce
  • 25 g de beurre en cubes
  • 25 g de farine de blé
  • 150 g de lait
  • ½ c. à café de sel selon vos goûts
  • ¼ c. à café de poivre blanc moulu selon vos goûts
  • 80 g d'asperges blanches cuites, en morceaux (2 cm)
  • 1 c. à soupe de feuilles de persil fraîches hachées grossièrement, en garniture

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 14 g
Calorieën 1122 kJ / 267 kcal
Vetten 12 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...