
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brin de romarin frais
- 600 g de poitrine de dinde sans peau, désossé, en papillon
- 8 tranches de fromage traité
-
260
g de pancetta tranchée
of 260 g de jambon de Parme tranché - 1 gousse d'ail
- 1 échalote coupée en deux
- 30 g de beurre
- 300 g d'eau
- 200 g de vin blanc sec
- ½ cube de bouillon (pour 0,5l)
- 20 g de cèpes séchés trempés et pressés
- 5 gouttes de sauce Worcestershire
- 50 g de crème, min. 30% M.G.
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 3403 kcal / 14238 kJ
- Eiwitten
- 263 g
- Vetten
- 255 g
- Koolhydraten
- 16 g