Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brin de romarin frais
- 600 g de poitrine de dinde, sans peau, désossé, en papillon
- 8 tranches de fromage traité
-
260
g de pancetta, tranchée
of 260 g de jambon de Parme, tranché - 1 gousse d'ail
- 1 échalote, coupée en deux
- 30 g de beurre
- 300 g d'eau
- 200 g de vin blanc sec
- ½ cube de bouillon de légume (pour 0,5l)
- 20 g de cèpes séchés, trempés et pressés
- 5 gouttes de sauce Worcestershire
- 50 g de crème, min. 30% M.G.
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Eiwitten
- 263 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 255 g
Alternatieve recepten
Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde
40p
Tartelette poulet-asperge
Geen beoordelingen
Tranches de saumon fumé
2h 40min
Tourte au bœuf et à la bière
1h 40min
Bœuf Stroganoff
1h
Rouleaux de printemps
55 min
Pâté aux champignons
45 min
Goulash de pommes de terre
1h
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 min
Goulache
1 godz. 5 min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50p