Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de l'eau
- 300 g d'asperges vertes
- du beurre, pour graisser
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- ½ échalote
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 oeuf
- 15 g de maïzena
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 8 filets de sole, frais
Citronette
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé et filtré
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borsch
50 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Sabayon classique
15 min
Crumble aux poires et crème à la ricotta
1h
Tartelette poulet-asperge
Geen beoordelingen
Tartelettes aux fruits rouges
Geen beoordelingen
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Focaccia aux oignons
2h
Pâtes aux anchois et miettes de pain
45min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 min
Soupe mystère
45min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40 min