Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'œufs de cabillaud fumés (1 poche)
- 60 g de chapelure
- 40 g de lait
- le jus d'un citron jaune
-
180
g d'huile d'olive
of 180 g d'huile de colza
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 327 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare de dorade à la thaïe
1 Std. 15 Min
Saumon gravlax
60u. 30min
Tarama et ses miniblinis
1h 45 min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35 min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Tartare de dorade et blinis
1h 35 min
Beurre d'anchois
1 Std. 10 Min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Ceviche de poisson
30 Min
Sauce vierge
10min
Houmous au citron
5 min