Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les feuilles de vigne
- 800 g d'eau
- 12 feuilles de vigne, fraîchement cueillies
- 90 g de millet en grains
- 500 g de pulpe de tomate, en brique
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 60 g de raisins secs
- 20 g de pignons de pin
La sauce
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 150 g de yaourt à la grecque
- 1 c. à soupe de menthe fraîche, ciselée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 816 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sandwiches aubergine, fromage et oignons caramélisés
1h
Sauce napolitaine
1h
Sfenj - donuts marocain
2h 45min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Pains turcs
2h 15 min
Feuilles de vigne farcies aux riz et fruits secs
13 godz. 20 min
Fatayers aux épinards
2h 5min
Sésame finement moulu (160-200 g)
5 min
Cromesquis de pomme de terre au cœur nantais
1h
Harira
7 Std.
Sardines à la marocaine
25min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h