Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le beurre aux herbes
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 brin de persil frais, équeuté
- 2 branches d'aneth frais, effeuillées
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 2 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- ½ c. à café de sel (optioneel)
Le pain
- 350 g de yaourt nature
- 350 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe de levure chimique (1 sachet)
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1045 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains turcs
2 godz. 15 min
Fatayer au fromage et menthe
2 Std.
Pain marocain
3 godz. 40 min
Pain à la feta et aux olives
5 Std. 15 Min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Pain farci à la mozzarella
45 Min
Chapati
1 Std. 10 Min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45min
Sambousseks à la viande
1 Std. 20 Min
Pain pita
1 Std. 30 Min
Pizza lahmacun à la turque
1 Std.
Pain indien (naan)
1 godz. 50 min