![Baklavas libanais Baklavas libanais](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B49A6B79-60C5-4742-96D9-4AD1015F3B60/Derivates/B5E213FF-AD5D-4A6D-BE8A-7AE97AAAA567.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g de beurre doux
- 50 g d'huile de colza
- 200 g d'amandes effilées
- 125 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 5 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 340 g de miel d'acacia
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 20 g d'eau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 801 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 9.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfenj - donuts marocain
2h 45 min
Baklava doré
25 godz. 25 min
Cornes de gazelle
1 Std.
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15 min
Briouats
35 min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Pain marocain
2h 45 min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25min
Falafels
24hod.
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15 min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min