Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer
TM6 TM5 TM31

Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer

3.7 ( 7 beoordelingen )

Ingrediënten

La pâte à crêpe

  • 300 g de lait
  • 3 œufs
  • 1 c. à café de sel
  • 150 g de farine de riz
  • 60 g de beurre

La garniture

  • 3 gousses d'ail de belle taille
  • 80 g d'échalotes
  • 20 g de persil plat frais et un peu pour la finition
  • 40 g de beurre salé
  • 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Voeding
per 1 portion
Calorieën
353 kcal / 1469 kJ
Eiwitten
17.2 g
Vetten
20.2 g
Koolhydraten
25.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten