Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer

Crêpes salées sans gluten aux fruits de mer

3.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

La pâte à crêpe
  • 300 g de lait
  • 3 œufs
  • 1 c. à café de sel
  • 150 g de farine de riz
  • 60 g de beurre
La garniture
  • 3 gousses d'ail de belle taille
  • 80 g d'échalotes
  • 20 g de persil plat frais et un peu pour la finition
  • 40 g de beurre salé
  • 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 17.2 g
Calorieën 1469 kJ / 353 kcal
Vetten 20.2 g
Koolhydraten 25.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...