![Cornes de gazelle à la rose Cornes de gazelle à la rose](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/258801.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 60 g d'eau de rose
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 170 g de sucre glace
- 50 g d'eau de rose
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 474.5 kJ / 113.5 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Sfenj - donuts marocain
2 Std. 45 Min
Cornes de gazelle
1 godz.
Harira
7h
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1 godz. 15 min
Soupe harira
40 min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50 min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
Baklavas libanais
1 godz. 5 min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1 Std. 50 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min