Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau
- 600 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 375 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 250 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 4 œufs
- 90 g de marsala sec
Le glaçage
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 30 g de miel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2506.8 kJ / 602.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 38.5 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Wedding cake aux fraises
2 Std. 15 Min
Brownie
45 Min
Cake à la noix de coco
55 Min
Tarte chocolat café
3 Std. 15 Min
Choux chocolat-réglisse
4h
Cake chocolat et gingembre confit
1 Std. 15 Min
Délice chocolat-coco
1 Std. 30 Min
Gâteau à la vanille et aux amandes
3 Std. 30 Min
Cupcake aux myrtilles
1 godz. 55 min
Ganache au chocolat
20 Min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 Std. 30 Min
Tiramisu
5 godz. 20 min