Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sel
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1053 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornes de gazelle
1hod.
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 godz. 40 min
Pain marocain
2h 45min
Fatayers aux épinards
2h 5min
Manaïches au zaatar
2 godz.
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Soupe harira
40 min
Pain indien (naan)
1 Std. 50 Min
Sfenj - donuts marocain
2h 45min
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Harira
7 Std.