Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek - 200 g papryk, różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm, patrz wskazówka)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 471 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie kiełbasy
20 Min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Rumienienie cukinii
20 Min
Rumienienie pieczarek
25 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Rumienienie bakłażana
30 Min
Rumienienie szparagów
20 Min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 Min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 Min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min