Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 250 g Dinkelmehl Type 630
- 120 g Butter, kalt, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- 50 g Wasser, kalt
Belag und Fertigstellung
- 2 Zucchini, klein (à ca. 150 g), in Scheiben (1 cm), siehe Tipp
- 1 Aubergine (ca. 200 g), längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
- 3 Paprika, gemischt (ca. 450 g), geachtelt
- 20 g Öl
- 2 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- Butter zum Einfetten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 100 g Milch
- 3 Eier
- Thymianblättchen, frisch, zum Bestreuen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1743 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1h 20min
Quiche mit Schinken und Spinat
1h 20min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1h 15min
Spinattarte
1h 20min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1h 30min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Kürbis-Tarte
2 godz. 35 min
Porree-Feta-Tarte
2h
Kürbis-Feta-Quiche
45min