Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Zweige Thymian, abgezupft, abgezupfte Zweige aufbewahren
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 EL Olivenöl
- 200 g Wasser
- 200 g rote Paprika, in Stücken (3 cm)
- 200 g gelbe Paprika, in Stücken (3 cm)
- 300 g Zucchini, längs geviertelt, entkernt, in Stücken (2 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Aubergine, in Würfeln (2 cm)
- 400 g Schafskäse aus der Salzlake (2 Stück), halbiert
- 2 TL geriebene Zitronenschale, Bio, fein
- 1 Baguette
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2513 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35min
Auberginen-Pasta
30 min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35min
Gefüllte Paprika mit Linsenbolognese
1 Std. 10 Min
Ratatouille-Pasta
40 Min
Ratatouille
40 Min
Sommergemüse-Ragout mit Feta-Päckchen
40 Min
Kartoffel-Ratatouille
1h
Ratatouille-Lasagne
1h 30 min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 min
Herbstliche Minestrone
1h 20 min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min