Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Mehl
- 1 Msp. Salz
- 30 g Wasser, kalt
- 1 Ei, getrennt
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Belag
- 30 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, in dünnen Ringen (5-8 mm)
-
50
g Weißwein
of 50 g Brühe - 150 g Crème fraîche
- 30 g Mehl
- 200 g Feta, zerbröckelt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1594 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Spargel-Zwiebelkuchen
1sa 10 dk
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1sa 10 dk
Porree-Pilz-Quiche
2sa 10 dk
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Porreetorte
1h 20min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Spinattarte
1h 20min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2 Std.
Mediterrane Gemüsequiche
1h 20min