Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 600 g Wirsing, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 2 Möhren (ca. 120 g), in Stücken
- 10 g Rapsöl und etwas mehr zum Braten
- 50 g Paniermehl
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- Mehl zum Wenden
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 646 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1 godz.
Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat
45 min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1 Std. 40 Min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 godz. 10 min
Vegetarische Mangoldrouladen
1 godz. 30 min
Winterpuffer
40min
Blumenkohl-Bratlinge
45 min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 godz.
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1h 15min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2 Std.
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 Std.
Wirsing-Möhren-Curry
1 godz. 10 min