Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Ziegengouda, in Stücken
- 400 g Wirsing, in Stücken, Strunk entfernt
- 1 TL Kümmel, ganz
- 600 g Kartoffeln, in Scheiben (4 mm)
- 150 g Cabanossi, in Scheiben (5 mm)
- Öl zum Einfetten
- 450 g Geflügelfond
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2810 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1h 35 min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1 Std.
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 30 Min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 Std. 20 Min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1 Std. 20 Min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h