Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Suppengemüse (z. B. Möhren, Porree, Sellerie und Petersilie), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 50 g Tomatenmark
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Zucker
- 200 - 250 g Sahne (siehe Tipp)
- 100 - 150 g Wasser (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1470 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 251 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indisches Gemüsecurry
50 Min
Käsesauce
15min
Vegane Bratensauce
45 Min
Tomatensauce
25min
Mac and Cheese (vegan)
3 Std.
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 Min
Brokkoli-Frikadellen mit Kartoffelpüree und Radieschen-Salat
1 Std.
Tomatensauce auf Vorrat
40 Min
Paprikasauce
40 Min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3 Std. 30 Min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 Min
Nudel-Brokkoli-Auflauf mit Tomatensalat
1 Std.