鳳梨雞丁

鳳梨雞丁

3.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 雞胸肉 切塊(約2公分)
    250 克
  • 米酒
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 蠔油
    5 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 嫩薑 切絲
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 鳳梨 切塊(約2公分)
    150 克
  • 取蔥綠,切段(約2公分)
    15 克
  • 味醂
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 2770.9 mg
Eiwitten 62.6 g
Calorieën 2481.6 kJ / 593.6 kcal
Vetten 17 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 43.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...